Blog - travanj 2013
petak, travanj 26, 2013

 Glazba  ima veliki značaj u mom životu. Zahvaljujući njoj sam se pokrenula mnogo puta kada bih inače zastala, zaljubila se kada sam trebala ostati hladna...Iz nekog razloga nitko nije htio ulagati u moju nesigurnu glazbenu budućnost.Klavir me uvijek privlačio i ta želja da sviram klavir nikad nije prestala. Željela sam ga i maštala da sviram..
Glazba je jedan od najboljih načina da upoznaš svoju dušu. Krije mnoge opasnosti, zna odvesti na puteve na kojima neznaš šta te čeka.Smijeh, suze, zadovoljstvo, razbijene čaše, ljubavi ili mržnje...ali to je definitivno umjetnost koja budi najskrivenije emocije i pruža ti ih na pladnju- samo ako si dovoljno hrabar da upoznaš sebe.
shiningstar @ 00:00 |Isključeno | Komentari: 67 | Prikaži komentare
utorak, travanj 23, 2013

Ponekad...ponekad i sutnja govori mnogo vise od bilo koje rijeci. Stoga zastajem na trenutak, poslusati ono sto trenutno ne mogu izraziti rijecima. Prepustiti se onome sto se ne moze opisati slikama...Samo taj osjecaj....Nije lako. ...Samo…nakon svega PRIZNAJEM da sam oduvijek ona ista.U mislima,rijecima,djelima… zeljama... cistog i iskrenog srca i duse… uvijek cu i ostati… uvijek u potrazi za snom i vjecnim daljinama...i ne bojim se onoga sto spoznajem i nosim u sebi.

shiningstar @ 00:00 |Isključeno | Komentari: 25 | Prikaži komentare
petak, travanj 5, 2013
 

Ja živim u snovima.Laganim krilima prenešena u jedan drugi svijet, gdje nema ni glasa ni zvuka.Nema lica, sve je nevidljivo.Taj svijet je satkan od mojih sjećanja i emocija vezanih za ta sjećanja.Taj svijet mi govori da sam dio njega, iz njega iznikla, u njemu rođena.Pojavilo se jedno lice, moje, ali iz nekog drugog svijeta, mog zaboravljenog svijeta.Ono mi je govorilo jezikom mojih gena, nečega što je bilo u svakoj ćeliji, u karakteru i naravi.Govorilo mi je priče o mom mentalitetu.Znala sam da govori istinu.Nisam imala ni trunke sumnje u sebi.Sve mi je bilo jasno...znala sam, sjetila sam se...tko sam i što sam...

........................................................................................................................................................................................
shiningstar @ 00:00 |Isključeno | Komentari: 22 | Prikaži komentare